AKTUÁLNĚ:


Přátelé, naše slavnosti - letos poprvé pojaté jako foodfestival se vším, co k tomu patří - nám už klepou na dveře. Poslední týden příprav proto patří schůzkám s našimi partnery, dolaďování detailů a ověřování všech možných i nemožných scénářů.

V rubrice GASTROZÓNA se podívejte na nabídku našich čtyř spolupracujících podniků - Culinary Club, Amande Restaurant, Sborovna Pub a Formanka, kteří si pro vás přímo na náměstí připravili opravdu zajímavě znějící mandlové pochoutky.

O nejlepší mandlový dezert zabojují soutěžící při Slavnostech mandloní a vína v Hustopečích. Chcete se také zapojit? Stačí, když přinesete moučník s mandlemi v den konání akce.Ty potom ohodnotí odborná porota v čele se známým šéfkuchařem Petrem Erinem Kováčem.

Květy mandloní patří k prvním poslům jara a v Hustopečích je už netrpělivě vyhlížíme. Kdy se minimálně jedna třetina sadu obalí do růžovo-bílé? To byla i naše soutěžní otázka. Dorazilo celkem devadesát čtyři odpovědí, z nichž vyhraje ta nejpřesnější.
A jak jste tipovali? Nejčastěji odhadované termíny jsou v rozmezí od 18. do 23. března, ten...